Kalender

okt
20
fre
2017
Viseaften
okt 20 kl. 19:00

csm__untitled___1__323a999236

Viseaften
Vi har inviteret Pelle Voigt til vores scene. Pelle kender de fleste fra hans politiske kariere, men vidste I at han også er en underholdende og dygtig visesanger? Kom selv, og lyt til kloge ord og dejlige viser med Pelle Voigt. Derudover vil Kate, Erik, Ove, Birgit og Bjarne krydre aftenen med deres folkelige viser, lyrik og rytmer. Judith vil spille med på fællessangene.
Der kan bestilles bord hos Karen tlf: 2891 0972 eller skriv til viseaften@gmail.com.
Medlemmer 35 kr./gæster 100 kr.

www.visensvennerballerup.dk

okt
22
søn
2017
Lizette Flannov All Star
okt 22 kl. 14:00

Lizette, billede

Lizette Flannov All Star
En eftermiddag med gyldne swing-jazz evergreens. Lizette Flannov er inspireret af de store amerikanske sangerinder, ikke mindst Ella Fitzgerald, Billie Holliday, Dinah Washington, Nancy Wilson og Natalie Cole. der venter nogle timer, som passer særdeles godt til en søndagsmatiné i en jazzklub, der vil byde på det bedste af den gamle og swingende jazz.
Gæster 120,- medlemmer 80,-
www.ballerupjazz.dk

okt
27
fre
2017
Oktoberfest med Sussi & Leo UDSOLGT
okt 27 kl. 20:00

trio_sussi_og_leo_web

UDSOLGT – Kom til et brag af en oktoberfest i Baghuset. Vi serverer saltkringler og store fadbamser. Underholdningen er med ingen ringere en Sussi & Leo med deres helt nye Tyrol show.. Gå ikke glip af denne begivenhed, som vil gå over i historien for koncerter og fester i Ballerup

Billetter: Udsolgt

nov
1
ons
2017
Mimrebanden
nov 1 kl. 19:30

Mimrebanden

Onsdagsbal med Mimrebanden
Glad musik og sang. Dans og café-hygge. Øl, vand, vin og kaffe kan købes til rimelige priser.
Entre kr. 25,- medlemmer af Ældresagen gratis.

nov
3
fre
2017
Powerplay + Support Amanda
nov 3 kl. 20:00

powerplay

Powerplay + Support Amanda
Efter 20 års dvale er westcoast-rockgruppen PowerPlay tilbage på Live scenerne. Med selvtilliden i orden og tro mod deres renommé som et bundsolidt liveorkester. Arven fra inspirationskilderne i TOTO, Journey, Supertramp og Starship, fornægter sig bestemt ikke. Og musikken
leveres med god energi og en glad atitude.
Support

amanda
Amanda har uden tvivl et talent, der er svært at overse. Det spirende talent både skriver, producerer og synger sine egne numre. Amanda skriver sine sange på dansk, da det udelukkende er på denne måde, hun finder sig selv i stand til at formidle sine budskaber med et inderligt, autentisk og poetisk udtryk.
Amanda er i raketfart på vej mod stjernerne som solo artist.

Entre 130,- Billetter på Billetto.dk

Arrangør: BaghusetLive

nov
4
lør
2017
Bon Jovi + Monsters Of Rock Jam
nov 4 kl. 20:00

 

bonjovi

Bon Jovi Jam
Bon Jovi Jam udlever en rockdrøm, og med stor respekt, passion og indlevelse formår Bon Jovi Jam at levere den oplevelse som publikum forlanger. Bon Jovi skal høres højt – og ikke mindst live!
Klassikere som Living On A Prayer, It´s My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith og You Give Love A Bad Name tager dig med til en storslået koncertoplevelse i Bon Jovis musikalske univers.

*************************

MONSTERS OF ROCK JAM
Monsters of Rock Jam behøver ikke den store præsentation. Vores “eget” husorkester spiller som sædvanligt de fedeste Hard Rock Klassikere i bredstående og med masser af attitude. Repertoiret spænder over Kiss, Metallica, Whitesnake, Iron Maiden, Accept og mange flere…. Folk elsker dem – Og det gør vi også!!!!

Vi ses / Rock On / RockliveFind Rocklive på FACEBOOK.
Entré 120 kr. for gæster /100 kr. for medlemmer.

https://www.facebook.com/groups/458688360982566/?fref=ts

 

nov
10
fre
2017
Viseaften
nov 10 kl. 19:00

small arms 2 2017

Viseaften
Vi har inviteret Small Arms, Navnet på bandet er ikke helt hen i vejret, for deres instrumenter ukulele, ukulelebas og en mandolin, er jo meget små instrumenter. Ind imellem sniger der sig en guitar ind i lydbilledet, så deres glade rytmiske musik rigtig “får gas”. Derudover vil vore egne visesangere Hans, Judith, Birgit, Ove, Bjarne, Britt og Almer (To Troubadourer) sprede glæde og stemning denne aften.
Der kan bestilles bord hos Karen tlf: 2891 0972 eller skriv til viseaften@gmail.com.
Medlemmer 35 kr./gæster 100 kr

www.visensvennerballerup.dk

nov
15
ons
2017
C-Klubben foredrag
nov 15 kl. 14:00

Stefan RasmussenStefan G. Rasmussen, rutineret luftkaptajn i SAS, hvis liv blev ændret totalt efter en dramatisk nødlanding i Sverige.
Der serveres kaffe og te med hjemmebagte boller og lagkage for kun 40 kroner. Arr. C-Klubbe

nov
16
tors
2017
Feel The Rythm
nov 16 kl. 20:00

feeltherythm
Feel the Rhythm
Ballerup Musik & kulturskole præsenterer de dygtigeste og mest talentfulde elever sammen med det top professionelle lærerband. Niveauet på de unge musikere er højt, og koncerterne plejer at være yderst velbesøgte. Det endelige program er i støbeskeen, så det endelige line-up kan først afsløres på dagen. Glæd jer allerede nu, for som sædvanlig kommer der mange gode indslag.
Entre: Gratis

nov
17
fre
2017
Basement Jazzband
nov 17 kl. 20:00

Basement Jazzband, presse 1 (1)

Basement Jazzband står for traditionelt jazz med et bredt repertoire af jazzklassikere og evergreens. Bandet spiller dansevenligt traditionelt jazz i swingende dixielandstil.
Gæster 120,- medlemmer 80,-
www.ballerupjazz.dk