Kalender

sep
28
fre
2018
John Mogensen Jam + Time Out
sep 28 kl. 20:00

Dobbeltkoncert med John Mogensen Jam og Time Out

John Mogensen Jam.
– 4 erfarne musikere med ægte kærlighed til John Mogensen.… ! “To mennesker på en strand, Så længe jeg lever, Nina kære Nina” og alle de andre store hits, serveret med charme og overskud samt Sort fuldskæg og røde seler.
John Mogensen når det er ALLER BEDST… Intet mindre

Time Out – 3 herre med knald på i Ballerups næsten legendariske Party Rock band … ! Syng eller rock med på hits fra de seneste 50 år. Fra Kim Larsen til Shu-Bi-Dua over Queen og Police til Status Quo samt Volbeat Sing along og Party Rock i verdensklasse. Spillet med charme, selvtillid og lækkert hår….?

Arrangør:Baghuset Live – facebook.com/BaghusetLive

Billetter: https://billetto.dk/en/e/john-mogensen-jam-time-out-dobbeltkoncert-tickets-300102

 

okt
3
ons
2018
Mimrebanden
okt 3 kl. 19:30

Mimrebanden

Onsdagsbal med Mimrebanden
Glad musik og sang. Dans og café-hygge. Øl, vand, vin og kaffe kan købes til rimelige priser.
Entre kr. 25,- medlemmer af Ældresagen gratis.

okt
5
fre
2018
Hill Blue Unit & Johanna Lillvik
okt 5 kl. 20:00

Hill Blue Unit har ikke før været i Danmark og spille, så det er en fornøjelse for første gang at kunne præsentere Hill Blue Unit & Johanna Lillvik til én af tre koncerter, der er aftalt med dem. Bandet henter deres inspiration i den sorte amerikanske musiktradition fra første halvdel af 1900-tallet med blues, rhytm and blues, boogie woogie, jazz, soul og gospel.
Det swinger, og sangerinden Johanna Lillvik, er en helt særlig oplevelse.

Gæster 120,- medlemmer 80,-
www.ballerupjazz.dk

okt
6
lør
2018
Musisk Samråd 40 år
okt 6 kl. 3:00 – 11:00

Musisk Samråd 40 års jubilæum
Musisk Samråd fejrer 40-års jubilæum lørdag den 6. oktober. Dagen er meget tæt på stiftelsesdatoen den 3. oktober 1978, hvor de musiske og kulturelle ildsjæle Kirsten Sørensen og Jørgen Artby tog initiativ til at stifte Musisk Samråd i Ballerup.

Jubilæumsarrangementet afholdes i Spillestedet Baghuset, som Musisk Samråd i 1984 var med til at få indrettet som kulturhus. Jubilæumsdagen bliver en dag med meget musik og sang fra nogle af Musisk Samråds medlemmer:

15.00 – Ballerup Brass Ensemble
16.45 – Sebastian Dahl
17.30 – Tom Skovgaard
18.10 – Byrlund
19.00 – VoiceZone
20.15 – Time Out
21.45 – Soul Survivors.

Baren vil i dagens anledning sælge drikkevarer til jubilæumspriser, og det vil senere på dagen være muligt, at få lidt mad, så man ikke behøver at forlade den gode underholdning.
I anledning af jubilæet koster det ikke noget at komme ind i Baghuset.

okt
12
fre
2018
Viseaften
okt 12 kl. 19:00

 

Viseaften

Vores nye aktive syngende medlemmer Hanne og John vil sammen med pianist Niels-Flemming underholde os. Senere vil Erik, Vibeke og Kate også synge til Niels Flemmings smukke klaverspil. Brudholm – Christian, Hanne og Henrik vil føre os ind i nutiden, med deres dejlige nyskrevne finurlige viser og sange.

Aftenens visevært er Britt

Der kan bestilles bord hos Karen tlf: 2891 0972 eller skriv til viseaften@gmail.com.

Medlemmer 35 kr./gæster 100kr.

 

www.visensvennerballerup.dk

okt
20
lør
2018
Crossroads
okt 20 kl. 21:00

Crossroads i Baghuset.

Crossroads er vel nok Danmarks bedste bud på et band, der kan levere helhjertet fortolkninger af en af blues & rock historien største legender Erik Clapton. Clapton som er over 70 år gammel er stadig meget aktiv og levere stadig gode koncerter. Crossroads henter løbende inspiration fra Clapton og har i de sidste 14 år, gjort en ære i at levere musik i Claptons ånd, med en god blanding af perler fra Claptons lange karriere som blues og rock musiker. Til koncerter i 2018 har Crossroads sat rigtig mange af de store hits på setlisten. Hits som er kendt og elsket af mange, bla. klassikere som Cocaine, Layla, White Room, Tears in haven, Wonderful tonight og mange, mange flere. Crossroads er bestående af Peter Andersen Guitar & Vokal, Johnny Jensen Trommer og Bas-Legende Jørgen Jensen Basguitar. Gå en tur i Baghuset og oplev Crossroads levere en god og stemningsfuld koncert. Men inden koncerten har du mulighed for at opleve bandets hjemmeside på www.crossroads-band.dk

Der er efterårs tilbud, entre kun 50,- kr.

Dørene åbner kl. 20.00 koncert start kl. 21.00

okt
26
fre
2018
Red Warszawa + Support Xettia
okt 26 kl. 20:00

Red Warszawa

Endnu engang præsenterer vi polsk punk i Baghuset

Red Warszawa er et dansk heavy metal-band bestående af “Lækre” Jens sang, Heavy Henning guitar, Morbus Crohn slagtøj og My tight ass som spiller basguitar live. De spiller, hvad de selv kalder polsk punk med fængende og humoristiske tekster.

Denne aften vil der være opvarmning med Xettia

Med rødderne solidt plantet i den københavnske muldjord, bringer Xettia nu den københavnske undergrund til resten af landet! Xettia spiller en heftig blanding af død, groove og melodiøse passager. Efter Xettias debut ‘Feather Storm’ i foråret 2017, har Xettia nu gravet sig op ad muldjorden igen og er klar med nye sange, og et knusende nyt show at kaste ud over scenekanten!

Dørene åbner kl 19.00

 

 

Arrangør:Baghuset Live – facebook.com/BaghusetLive

Billetter: https://billetto.dk/e/red-warszawa-support-xettia-billetter-277963

nov
7
ons
2018
Mimrebanden
nov 7 kl. 19:30

Mimrebanden

Onsdagsbal med Mimrebanden
Glad musik og sang. Dans og café-hygge. Øl, vand, vin og kaffe kan købes til rimelige priser.
Entre kr. 25,- medlemmer af Ældresagen gratis.

nov
9
fre
2018
Viseaften
nov 9 kl. 19:00

Viseaften

Vi har inviteret Kaj og konen (fra Haslev) til at besøge os. De er meget teaterinteresseret, så en skets om hvordan det går os i alderdommen, må vi lige have med. De vil derudover også synge dejlige viser. Britt og Almer akkompagnerer de 2 gæster. Vikeke, Erik, Britt og Almer står for fællessangene, mens vi skal høre viser fra Bitten, Birgit og  Bjarne. Ove vil krydre musikken med sin dejlige mandolin. Aftenens visevært er Almer

Der kan bestilles bord hos Karen tlf: 2891 0972 eller skriv til viseaften@gmail.com.

Medlemmer 35 kr./gæster 100 kr

 

www.visensvennerballerup.dk

nov
16
fre
2018
Sussie & Leo + Support Time Out
nov 16 kl. 20:00

Baghuset Ballerup er stolte af igen at kunne præsenterer en begivenhed der vil gå over i historien for koncerter og fester i Ballerup. Kom og oplev Sussie & Leo Trio med opvarmning af bandet Time Out.

Arrangør:Baghuset Live – facebook.com/BaghusetLive

Billetter: https://billetto.dk/da/e/sussi-leo-trio-support-band-time-out-billetter-275760