Medlemmer af Musisk Samråd

Baageband
Et rigtigt ”60'er band” bestående af to guitarer, bas og trommer - krydret med en velsyngende sangerinde. Bandets store repertoire består bl.a. af evergreens fra John Mogensen, Kim Larsen, Shu-bi-dua, Dodo And The Dodos, Bamse, TV2, The Beatles, Creedence Clearwater Revival, Elvis og mange mange flere. Det er rigtige ørehængere, som de fleste kan synge med på i festligt lag.
Bjarne Aaberg - 20412744 - bjarne.aaberg@gmail.com

Baghuscafeén
Baghus Caféen i Ballerup er en ukommerciel forening, der i vinterhalvåret arrangerer glade "syng med" og danseaftener. Repertoiret appellerer fortrinsvis til "de unge på 40" og derover.
Bjarne Aaberg - 20412744 - baghuscafeen2750@gmail.com

Baghuset Live
Baghuset LIVE er en musikforening, der arbejder på at lave gode og spændende koncerter, i Ballerup hyggeligste spillested Baghuset. Har arrangeret alt fra Peter Belli til Sussi & Leo.
Mikkel Brinch Pedersen - Undeadfanta@gmail.com
facebook.com/BaghusetLive/

Baghusrevyen
Baghusrevyen er en revy i Ballerup, der tager fat i underlige menneskers adfærd i et underligt samfund og sætter i tingene i et nyt og sjovt perspektiv.
Gunnar Ebbesen - 42338000 - gunnar.ebbesen@gmail.com

Baldur
Kommunens ældste orkester - stiftet i 1947. Repertoire spænder lige fra marcher over sving til klassisk og underholdningsmusik.
Bjarne Lohse - 50998868 - blohse@mailme.dk
www.baldur-ballerupbrassband.dk

Ballerup Brass Ensemble
Messing kvintet m klassisk og populært repertoire
Bjarne Rasmussen - 21 49 10 52 - brs@balk.dk

Ballerup Folkedanserforening
Ballerup Folkedanserforening er en levende og alsidig forening, der har til huse på den gamle atmosfærefyldte Ryttergård i Pederstrup. Der foregår utroligt mange ting i foreningen, men vores hovedformål er selvfølgelig at udbrede kendskabet til folkedans – på en fornøjelig måde.
Per Præstekjær - 61695663 - per-frede@hotmail.com
www.ballerupfolkedanserforening.dk

Ballerup Harmoni Orkester
Ballerup Harmoniorkester består af cirka 25 amatørmusikere. Musikken er glad, spændende og svingende, der spænder fra musicals, jazz, pop og marcher.
Jens Lindow - 50194477 - lindowejby@gmail.com
https://www.lautrupmusik.dk/orkestre-bands/ballerup-harmoniorkester/

Ballerup Historisk Forening
Ballerup Historiske Forening blev stiftet i 1936 på Ballerup Kro og tog initiativ til oprettelsen af et egnsmuseum. I dag fungerer foreningen som venskabsforening til museet.
Gurli Lytzen - 21464202 - post@balleruphistoriskeforening.dk
https://www.balleruphistoriskeforening.dk/

Ballerup Jazz Klub
Foreningens formål er at udbrede kendskabet til jazzmusik, samt at skabe rammerne om om et levende jazzmiljø i Ballerup Kommune, herunder at støtte udøvende jazzmusikere. Jazzklubben laver arrangementer med nogle af de største jazzartister fra både Danmark og udlandet.
Birgitte Christiansen - 50569349 - bspaangner@nypost.dk
www.ballerupjazz.dk

Ballerup Kammerkor
Ballerup Kammerkor består af 35 medlemmer, der bor spredt over hele Storkøbenhavn og Nordsjælland. Korets navn afspejler den kendsgerning at de ugentlige øveaftener altid har været afholdt i Ballerup og at koret gennem hele sin eksistens har ydet et væsentligt bidrag til kommunens musikliv.
Anne Holmegaard - 20151083 - anneholmegaard@kabelmail.dk
www.bkk.dk

Ballerup Motion
Frivillig forening med aktiviteter inden for Linedance, yoga, vandgymnastik og rygtræning
Anders Dahlgaard - 51554714 - anders.dalgaard@tdcadsl.dk
www.facebook.com/Ballerup-Motion-2012273419012326/

Ballerup Multikulturelle Forening
Ballerup Multikulturelle Forening er for alle, uanset hvilket parti man er tilhænger af, om man er kristen, muslim, ateist eller noget andet, om éns familie har boet her altid, eller man lige har slået rod her i Ballerup.
Mila Kahrimanovic - 28965285 - milja@live.dk
www.bmf-multikultur.dk

Ballerup Musik- & Kulturskole
VELFÆRD har en høj prioritering i den politiske debat for tiden. I Ballerup Musikskole taler vi om LIVSKVALITET. For vi tilbyder dig muligheden for at få et uvurderligt indhold i livet - for resten af livet.Leder: Jesper Sveidahl - 4477 3132 - musikskolen@balk.dk
www.ballerupmusikskole.dk

Ballerup Musikfest
Ballerup Musikfest har siden 2007 været afholdt i ulige år i Ballerup Bymidte primært med deltagelse af amatørorkestre, kor og danseensembler fra ind- og udland. Fra scenen i gården mellem Spillestedet Baghuset og Ungdomskulturhuset Vognporten på Sct. Jacobsvej – hen over Kirketorvet med to store musikfestscener – og igennem Centrumgaden til et stort telt på Banegårdspladsen omringet af Børneland. Også Ballerup kirke danner ramme for solister, mindre musikgrupper og kor. Se mere på www.ballerupmusikfest.dk
Winnie Jørgensen - 29697771 - info@ballerupmusikfest.dk

Ballerup Showforsyning
Lasse Mortensen - 26436466 - laka@youmail.dk

Big Blue Band
BIG BLUE BAND er garanteret flot og swingende dansemusik spillet af 18 velklædte og velspillende musikere med sangerinde og sanger, som alle sætter en ære i at holde dansegulvet fyldt. Orkestrets klang og spillestil giver mindelser om de store danse-  og swing-bands i U.S.A. og senere i Danmark.
Christian Herringstad - 26189698 - cherringstad@get2net.dkb
www.bigblueband.dk/

Chookfeet
Chookfeet er et band med rødder i stolte danske musiktraditioner.
Jens Hedegaard - 61397801 - hasselvej67@mail.dk
Chookfeet på Facebook

Cloudy Avenue
Et ny generation af rock er født! Med hjælp fra tre sønner vil en legendarisk musikgenre atter blive genfødt! Tilført en moderne pust overfører Cloudy Avenue deres egne unikke detaljer til den klassiske Hardrock!
Patrick Eggers - 40470227 - patrickeggers@hotmail.com
Cloudy Avenue på Facebook

Cod Roe Blues Band
- er inspireret af den engelske blues-tradition.
Steen Poulsen - 40534142 - steen.paulsen@gmail.com
Cod Roe Blues Band på Facebook

Crossroads
Passion og begejstring for Eric Claptons musikalske univers har givet inspiration og spillelyst til de 3 sjællandske gutter, som i over 10 år flittigt har suget næring fra den næsten uudtømmelige kilde af musik fra EC’s 50 årige lange karriere. Crossroads arbejder for at levere stemningsfulde og festlige koncerter.
Peter Andersen - 2149 5650 - pma@email.dk
www.crossroads-band.dk

De Tunge Drenge
Rock n roll, blues og spektakel. De tunge drenge spiller alle de de numre du troede du havde glemt. Musikken er svedig og fantastisk til fadøl og dansesko.
Jens Lind - 61771603 - Jenslindmail@gmail.com 
De Tunge Drenge på Facebook

Dee & the Bangeloes
Rock/Reggae/Country
Daryn Dobbs - deebr@hotmail.com

Det Ku´Vær`Vær`
Et lille jazzorkester, som har spillet sammen i en del år,  repertoiret består af glade jazz-standards, ballader og swingmusik. Den instrumentale sammensætning er sang, klarinet, barytonsax, guitar, piano, trommesæt og elbas.
Mette Harder Rasmussen - 51217715 - harder@mail.tele.dk

Foreningen Norden
Foreningen NORDENs formål er at styrke og udvikle de nordiske folks samarbejde indadtil og udadtil. Foreningen NORDEN arbejder for øget samarbejde på kryds og tværs af de nordiske landegrænser ved at sætte fokus på skole og uddannelse, information, ungdomsudveksling, venskabsbysamarbejde, kultur mm.
Tonny Rönnborg - 26473640 - ronnborg@mail.dk
www.foreningen-norden.dk

Garage '90
- lyden fra De Rigtige 90’ere. Grunge og alternativ rock - festligt & råt - lige som du husker det.
Anders Voller - 30129469 - anders.voller@gmail.com
Se mere på Facebook - Garage '90 - eller på denne hjemmeside

Glarmesterens Svende
Viser om håndværkere, gårdsangere og sømænd er på programmet, når kvartetten ”Glarmesteren og hans svende” spiller glad, festlig og folkelig musik – lige til at lytte til, synge med på eller danse til.
Anita Bondy - 21658949 - anitabondy@adslhome.dk
www.glarmesterenssvende.dk

Hedegårdens Harmonikaklub
Per Bech - 23475715 - albin@ab-bolignet.dk

Jazz’tet Cool Cats
Bandets er inspireret af 50'ernes jazzgrupper Gerry Mulligan, Zoot Sims og Lasse Gullin. Orkesterbesætningen er et klangmæssigt overflødighedshorn, idet sammensætningen af 2 messingblæsere og 3 saxofoner giver uanede kombinationsmuligheder fra traditionel big band lyd til blød saxgruppe, afvekslende med mere utraditionelle klangvariationer.
Palle Filipsen - 21961798 - palle@filipsen.net

Jons Kapel
Jons Kapel spiller jazz og swing musik.
Bent Rasmussen - 26364464 - bentboje@gmail.com

Klappersangerne
Rytmisk kor med et meget alsidigt repertoire, fortrinsvis pop, jazz, blues, rockballader
Kirsten Pedersen - 29926937 - kir.ped@flemmingwagner.dk
www.klappersangerne.dk

Klima
KLIMA blev startet i 1971 af en lille forhærdet flok teater-elskere med Libbe Ørum og Bent Månsson i spidsen. Deres hjerter bankede kun for at lave amatørteater, altså rigtigt teater, ligesom de professionelle teatre. I Klimas B&U-afdeling er der næsten tradition for at børn, som bliver medlem, bliver hængende, og blandt de store børn og unge voksne har de flere medlemmer, der har været i foreningen mellem seks og ti år.
Hanne Uhrbrand Sørensen - 22622856 - hanne.john@c.dk
www.teatergruppenklima.dk

Kvartetten "Sangskatten"
”Sangskattens” repertoire er gamle danske og nordiske evergreens, kendinge fra højskolesangbogen, Giro 413, revynumre og mange andre numre. Vi er vokset op med dem og holder så meget af teksterne skrevet af bl.a. Arvid Muller og Kaj Normann Andersen og sunget af kunstnere som for eksempel Grete og Jørgen Ingmann, Gitte Hænning, Otto Brandenburg og mange flere.
Pia Sander Knudsen - 61182602 - piasanderknudsen@gmail.com

Lady Marmalade Band
Bandet er et velkendt gammelt rutineret Ballerup band, som spiller dansevenlig og iørefaldende pop-, rock-, funk- og soul numre, som mange kender.
Bjarne Aaberg - 20412744 - LadyMarmaladeBand@gmail.com
Lady Marmalade på Facebook - Hjemmeside

Lautrupbanden
Ina Kjelstrup - 20817728 - ina.kjelstrup@get2net.dk

Lautrupgård Musikfabrik
Lautrupgaard Musikfabrik har til formål at skabe de bedste rammer og muligheder for lokale bands, kor, orkestre og musikundervisning.
Torben Liljeroth - 20709575 - musikfabrik@lautrupmusik.dk
www.lautrupmusik.dk

Less Is More
Less is More startede i 2004 som et blues band, men har som årene er gået fået et meget bredt og alsidigt repertoire. Less is More spiller soul, blues, pop, rock og disco til både dans og behagelig lytning. Deres egne numre blandes med solide swingende cover klassikere.
Kontakt mail: bwilhelmsen@hotmail.com
For mere information kan man besøge deres hjemmeside: http://lesssmore.dk

Lirekasse Duoen
Aage og Hanne Lind - 61283428 - aagelind@gmail.com

Magiba
Mandolinorkester; spiller populær musik fra musicals, film,opera og operette. Også egne arrangementer af populær musik. Endvidere international folkloremusik. Foruden de klassiske strengeinstrumenter, er der tværfløjte og harmonika. Endelig medvirker 2 sangsolister.
Ove Rasmussen - 28780659 - ohr@privat.dk
www.magiba.dk

Mimrebanden
Mimrebanden er et traditionelt danseorkester, der spiller op til dans. De afholder onsdagsballer 6 gange om året i Baghuset.
Kurt Sørensen - kurtsor@gmail.com

Monsters of rock jam
En hyldest til de store Hardrock ogHeavy Metal bands fra 80´erne: Iron Maiden, Metallica, AC/DC, Guns n' Roses, Bon Jovi, Megadeth, Ozzy og mange flere!!
Brian Skovgaard - 22258574 - Brianskovgaard70@gmail.com
Monster of Rock på facebook

Musikkens venner
Judith Justesen - 29257244 - judithjustesen@gmail.com

Purple Eclipse
Lokalt band, der spiller blid rock og ballader
Steen Aabrink - steenaabrink@gmail.com
Purple Elipse på Facebook

Radio 902fm
Er en kommerciel, lokal radiostation i Ballerup kommune, har til huse i Skovlunde.
44 66 00 55 -  Kontakt@902fm.com
www.902fm.com

Reborns

- er et sammenspillet band, der disker op med såvel kendte som mindre kendte klassikere indenfor pop- og rockgenren.
Både danske og udenlandske numre er på programmet.
Ole Foss Andersen - 93 92 24 60 - olefossandersen@gmail.com

Rock Live
Rocklive er foreningen for fed rockmusik/arrangementer i Ballerup, primært med Jam bands.
Lars Peters Jørgensen - 23256989 - larspeterslarspeters@gmail.com
Rock Live på facebook

Ryttergårdens Spillemænd
Ryttergårdens Spillemænd spiller ugentligt sammen i Pederstrup. De spiller til musikfest, legestuer, private fester og andre arrangementer. De spiller til majstangsfest, høstmarked og julemarked i Pederstrup.
Lone Baksmand - 44970572 - lonebakmand@gmail.com
www.ryttergaarden.com

Skovlunde Harmonika Venner
- en harmonika klub, der har eksisteret i mere end 25 år!
Niels Knudsen - 20305391 - nvlksoft@gmail.com
www.lautrupmusik.dk/orkestre-bands/skovlunde-harmonika-venner/

Skru Ned
- Bandet spiller Rock, Soul, Blues, Country, Zydecho og Pop.
John Haag Nielsen - 40574634 - johnhaagnielsen@gmail.com

Slowdown
Har spillet sammen i 5 år, og tager ud og optræder lidt. Spiller hovedsageligt copy numre, bl.a. Eric Clapton, Tom Petty, Mark Knopfler, Bruce Springsteen, samt enkelte danske numre.
Ricky Hansen - 27850212 - rickyhansen@ofsoptics.com

Sons Of Otto
Sons Of Otto er to mennesker fra den virkelige verden. Peter Dobronyi trakterer harmonika og/eller guitar. Thomas O. Jakobsen har en kontrabas
Thomas Obenhausen - 21935945 - tj-@live.dk
Sons Of Otto på Facebook

Soul Survivors
Alle de store Soul hits, man ikke kan sidde stille til. Groovy soul / Funky fest- og dansemusik
Michael Larsen - 42655455 - vogeliuslarsen@gmail.com
www.soulsurvivors.dk/

Special Treatment
Christian Petersen - 31716712 - funnels@yahoo.dk

Sweepy Swing
Der er glad og afslappende swingmusik på programmet, når Sweepy Swing går på scenen.
Repertoiret består af kendte og iørefaldende melodier, som de fleste kan nynne med på, og som ingen kan sidde stille til.

Bjarne Aaberg - 20412744 - sweepyswing@gmail.com
Sweepy Swing på Facebook

Sweet og Swing
Sweet & Swing er et rytmisk amatørkor på øvet musikalsk niveau med et stærkt fællesskab både fagligt og socialt.
Valter Tarp - 26121945 - formand@sweet-swing.dk
www.sweet-swing.dk

Tant og Tan´go
Ena Jørgensen - 24267553 - anagodset@hotmail.com

The Black Spoones
The Black Spoones blev dannet i 1964 af de 3 måløvdrenge Jens, Lars og Tim. Bandet spillede pigtrådsmusik rundt om i nabolaget, men blev opløst efter Måløv Byfest i 1966. Arbejde og familie tog over, og der var ikke tid til at lege med musikinstrumenterne, men efter 42 år mødtes de 3 knægte igen og bandet genopstod i 2009 med en god gammel bekendt, Morten, på bas.
Tim Jensen - 40416514 - tim@timout.dk
www.blackspoones.dk

Tema & Tema Børneteater
Ballerups teaterforening med stort teaterprogram, der fortrinsvis spilles i Baltoppen Live
Birgitte Sørensen - 40367535 - bb54@youmail.dk
tema-baltoppen.dk/

Time Out
Sagt & Skrevet Om Time OUT “ 3 Herrer med knald på  Sjællands næsten legendariske party & rock band.  Syng eller rock med på hits fra de seneste 50 år & frem til idag. Fra Kim Larsen til Shu-Bi-Dua Over Queen Til Status Quo, Volbeat , Helmig, Bruce, Bamses Venner; The Doors, Police & alt Der Imellem
Kim Jedig - 60431204 - kimjedig@live.dk
Time Out på Facebook

Tom Skovgaard
Tom er manden bag de fantastiske pianobattles der afholdes hvert forår i Baghuset.
Tom Skovgaard - 24281410 - tomskovgaard@gmail.com
jazzpiano.tomskovgaard.dk

Trio Grande
93951956 - xr7816@gmail.com

Troldspejlet
Carsten Jepsen - 24345953 - carstenaaholm@privat.dk
www.troldspejlet.dk

Underholdningsorkesteret Classic Ballroom
Det 20 mand store underholdningsorkester “Classic Ballroom” rummer strygere, træ- og messingblæsere samt en rytmegruppe, så der er en bred gammeldags orkesterklang. Dirigent er Bjarne Holm og på programmet står bl.a. dansemusik i form af eviggrønne melodier samt musik fra revyer, film og operetter.
John Cederberg - 20838538 - johncederberg@mail.dk
www.classicballroom.dk/

Ungdomskulturhuset Vognporten
Ungdomskulturhuset Vognporten er for alle unge i Ballerup Kommune. Det er de unge der bestemmer hvordan huset skal tegne sig. Huset drives så vidt muligt af frivillig arbejdskraft indenfor målgruppen 15-25 år.
Frank Weinberger - 4477 2996 - fwe@balk.dk
www.vognporten.dk

Venskabsforeningen Ballerup/East Kilbride
At støtte og igangsætte projekter til gavn for udvikling af venskabelige forbindelser mellem Ballerup Kommune og East Kilbride.
Ole Hupfeld - 20939147 - olehup@webnetmail.dk
Ballerup EastKilbride på Facebook

Vestegnens Musikhøjskole
Kirsten Jensen - 60713284 - vm@holmslykke.dk

Visens Venner
Foreningens formål er at styrke interessen for nordisk visekunst med hovedvægt på dansk visekunst i Ballerup Kommune. Dette sker bl.a. ved afholdelse af viseaftener i Baghuset i Ballerup
Britt Schirmacher Simonsen - 61 30 33 11 - britt.sch@gmail.com
www.visensvennerballerup.dk

VoiceZone
VoiceZone er en gruppe bestående af erfarne sangere, som synger de nyeste numre indenfor rytmiske ørehængere, på såvel dansk som udenlandsk. VoiceZones musikalske grundlag bygger på fornyelse, kvalitet og sangglæde. Publikum kan se frem til en koncert med forrygende musik, hvor VoiceZone vil synge en sprudlende vifte af nyere pop-numre, fortolket i samarbejde med korets musikalske leder Henrik David Mikkelsen. VoiceZone synger til backing tracks produceret specielt til VoiceZone eller a cappella
Winnie Jørgensen - 29697771 - post@voicezone.dk
www.voicezone.dk

Wildfire/Pallodan
Dan Frederiksen - 50720078 - countrycomfort@klbn.dk

Wonderbra
Wonderbra er et festligt, farverigt orkester med mange gæve kvinder og stærke mænd, der sammen spiller dejligt, frisk og tempofyldt Big Band musik. Der er både noget for øret og øjet, når Wonderbra swinger på scenen i de farverige rober.
Bente Skytt - 22859389 - bente@skytt.net
www.wonderbra.dk

You & Me
You & Me er en duo der består af Brit (sang) og Mikael (guitar). De har en stor musikkuffert med et bredt repetoire af cover numre, som når ud til det brede publikum. Genren er pop/rock/folk/soul/country. De elsker at være tæt på publikum, og på deres visitkort står der stikord om: Fællesskab, nærvær, glæde og hygge.
Kontakt mail: bwilhelmsen@hotmail.com
Du kan følge dem på facebook: facebook.com/britwilhelmsenmusic

Ældresagen
Henning Broman - 6076313 - bromanhenning@gmail.com