Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Dizzy Like (Dizzy Tribute) + Monsters of Rock Jam + Enic

2 november 20:00

Rocklive Præsenterer DIZZY LIKE (DIZZY TRIBUTE) + MONSTERS OF ROCK JAM + ENIC
Døren åbnes kl. 20:00. Entré: 200,- kr.
Der er ikke forsalg. Kun billetter ved indgangen.
(Ingen mulighed for kort betaling eller Mobile Pay)

DIZZY LIKE (Dizzy Mizz Lizzy Tribute)

Dizzy-Like er en super-ambitiøs powertrio med udødelig kærlighed til Dizzy Mizz Lizzy’s sprudlende, komplicerede og dybt musikalske kompositioner.

Dizzy-Like elsker at nørde numrene helt i bund, i jagten på at ramme den helt rigtige Dizzy-lyd, -og det lykkes i allerhøjeste grad. Det gælder instrumentalt såvel som vokalt.

Derfor er det heller ikke ramt helt ved siden af at sige, at Dizzy-Like er et meget stærkt bud på ”DK’s bedste Dizzy Mizz Lizzy-Tribute”.

Lægger man sit fokus på alt det der ligger rundt omkring musikken, vil den erfarne Dizzy-fan nok opleve Dizzy-Like mere ekstrovert, da musikken leveres med et stort glimt i øjet og en del flere kække bemærkninger, men det bliver aldrig ”gak & gøgl” på bekostning af musikken. Glæd dig! En koncert med Dizzy-Like er en rendyrket hyldestfest til Danmarks rocknavn nummer 1.

”One guitar, a bass and a drummer. That’s really all it takes..!”

Dizzy-Like:
Robert Schimmel – Drums
Rune Pedersen – Bass & Backing
Torben Jørgensen – Guitar & Vocal

********************

MONSTERS OF ROCK JAM


Vi kender alle MONSTERS og hvad de står for. Vi har hørt dem mange gange og det er ALTID en fest! De behøver ikke den store præsentation.

Når Monsters Of Rock Jam indtager scenen med høj energi og indfølt nerve, kan de færreste, normalt-fungerende, evne at sidde stille. Med stor passion for melodisk heavy, hardrock og lidt 70-er glam, leverer bandet de største hits fra denne epoke. Det handler om: Whitesnake, Priest, Maiden, DIO, Accept, Europe, Aerosmith, KISS og mange, mange flere. Der er intet som en aften fyldt med hårde guitar-riffs spredt ud over en tung og fast rytmisk bund. Og når det hele så bliver krydret af den helt rigtige stemme, så er livet bare værd at leve. Køb dine billetter nu og se frem til en aften fyldt med højt tempo og masser af headbanging! MORJ er ”Rock of Ages” for all ages…!

********************

ENIC

Med en NY EP i bagagen, som netop er færdiggjort og udgivet, skal bandet en tur ud på de ”skrå-brædder” og præsentere det nye materiale sammen med de gamle ENIC klassikere.

Simpel og effektiv opbyggede numre med dynamik, bund og høj vokal – Altid med den gode melodi som den røde tråd i kompositionerne.

Det bliver altid leveret med høj professionalisme og spilleglæde.

Baghuset og Ballerup er som en hjemmebane – Det bliver altid en sejr!

200,- I Døren
Sct. Jacobsvej, 1C
Ballerup, 2750 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside