jan
22
tirs
VoiceZone
jan 22 kl. 19:00

Varm nytårskoncert i Snehvide omgivelser
VoiceZone inviterer til hyggelig koncert med
tonerne fra nye som gl. kendinge. Så kom med
godt humør og nyd en almindelig kold vinterdag
i selskab med VoiceZone
Der bydes på gratis velkomstdrink,
og baren holder åbent
Gratis adgang

jan
25
fre
Chloe Feoranzo (USA) og Blå Mandag
jan 25 kl. 20:00

Chloe Feoranzo (USA) og Blå Mandag
Den unge dygtige klarinettist og vokalist, Chloe Feoranzo besøgte Danmark, og også Ballerup Jazzklub, i januar 2018 sammen med Norbert Susemihl og flere internationale gæster. Det var ikke så tosset. Chloe spiller, når hun ikke er ude at rejse, i New Orleans, og nu har også Blå Mandag fået hende til at komme til Danmark. Blå Mandag er kendte for at spille glad jazz på gader og stræder, i klubber, i kirker og på festivaler, og man vil altid kunne møde dem til Snake City Jazzfestival og på Maribo Jazzfestival. Blå Mandag siger om sig selv, at de er et lidt utraditionelt traditionelt jazzorkester, der ikke er bedre end de bedste. Her er de i hvert fald sammen med en af de bedste. De henter deres vidtspændende repertoire fra forskellige perioder og stilarter. De spiller de gode gamle jazzstandarder, jazzificerede schlagere og meget andet, og de er aldrig kedelige. Blå Mandag og Chloe Feoranzo sammen, skal blive et spændende bekendtskab. Det ville vi ikke sige nej til.

Gæster 120,- medlemmer 80,-
www.ballerupjazz.dk

jan
26
lør
Bon Jovi Tribute + ENIC
jan 26 kl. 20:00

”Har vi ikke hørt dem før….?” Jo, det har I sikkert.
Et par gange tidligere, har vi haft besøg af disse dejlige drenge fra Vejle, som gerne tager turen over til ”Djævleøen” for at fyre den af. Som de sagde: “Baghuset i Ballerup er et af de fedeste steder vi har spillet!”

Vi kan lige så godt være ærlige: De spiller pisse godt og det bliver så fedt at huse dem igen!

BLOOD ON BLOOD – BON JOVI JAM
Blood on Blood har samlet sig om deres fælles passion for super rock-bandet Bon Jovi. Blood on Blood leverer respektfulde fortolkninger af udødelige hits som; Livin’ On A Prayer, Wanted Dead Or Alive, It’s My Life… – Hvem kender ikke disse numre, der for mange vil danne minder fra en svunden tid. Nu er der mulighed for at rippe op i de fede minder, når Blood on Blood inviterer dig til at komme og rocke, slynge håndtegn, svinge håret og skråle med på Bon Jovi’s bagkatalog af kæmpe hits!

Blood On Blood er:
Marco Fernel Nørgaard : Guitar
Kasper Ergemann : Trommer
Tom Nielsen : Vokal
Claus Greve : Keyboard
Janos Fernel Nørgaard : Bas

****************************************

ENIC
Efter at have holdt lidt lav profil og for det meste har arbejdet i øvelokalet i en periode, er det vist på tide at bandet kommer ud på de skrå brædder igen og præsenterer et par nye numre sammen med nogle ENIC klassikere. Denne gang kommer ENIC som en kvintet, da de har inviteret René Nielsen med på guitar. (René også kendt fra Monsters Of Rock Jam og D:A:D Jam) JA, der bliver gang i spaderne – Det er jo det folk vil ha’!

ENIC glæder sig for vildt til at tænde op for forstærkerne og trykke den af i Baghuset!

ENIC er:

Lene Petersen: Vokal
Hans-Henrik Mejløe: Bas
Michael Lund: Trommer
Lars Peters: Guitar
René Nielsen: Guitar

****************************************

Vi behøver vist ikke sige mere – Det bliver endnu et ROCK-BRAG af en aften!

KOM TIDLIGT

Vi ses / Rock On / RockliveFind Rocklive på FACEBOOK.
Entré 120 kr. for gæster /100 kr. for medlemmer.

https://www.facebook.com/groups/458688360982566/?fref=ts

jan
31
tors
Musikskolens sangelever
jan 31 kl. 19:00

Koncerter med Lene Strøyer’s sangelever/ samsangshold med gæster

Fri entre

Arrangør: Ballerup Musikskole

feb
6
ons
Mimrebanden
feb 6 kl. 19:30

Onsdagsbal med Mimrebanden
Glad musik og sang. Dans og café-hygge. Øl, vand, vin og kaffe kan købes til rimelige priser.
Entre kr. 30,- medlemmer af Ældresagen gratis.

feb
22
fre
Viseaften
feb 22 kl. 19:00

 

Viseaften

Denne aften er Niels-Flemming bag flyglet. Flygelet er dog nu udskiftet med et topmoderne keyboard, der trods alt kræver en dygtig pianist. Niels-Flemming vil både akkompagnere Hanne og John, der sørger for underholdende viser, kendte og mindre kendte, samt Vibeke der synger for, til fællessangene.

Vi skal høre To guitarer / to vokalister.

Marianne er Bittens gamle guitarelev, så de har arbejdet med det store viserepertoire i mange år.

Glæd jer til en samling af gode gamle viser.

Britt og Almer er tilbage i den danske vinter!!

Britt og Almer har “varmet op”, og vi håber på lidt musikalsk nyt. Her et klip fra “Hulemøde” i Ballerups Musik- og kulturhus.

Hvis du vil vide hvor du skal sidde, så bestil bord hos Karen tlf: 2891 0972 eller viseaften@gmail.com
Entre: medlemmer 35 kr. Gæster: 100 kr. Medlemskab: 175 kr.
www.visensvennerballerup.dk 

 

feb
23
lør
HP Lange Trio og Support Band
feb 23 kl. 19:00

H.P. lang er en af ​​Danmarks få ægte fortolkere af den akustiske blues tradition. I de sidste 20 år har han været professionel bluesmusiciker, og har spillet mere end 100 gigs om året – både på små klubber og på de store blues og jazzfestivaler i Danmark, Europa og USA.

I 1994 tilbragte han 6 måneder New Orleans. I Lousiana og Mississippi gravede han endnu dybere ind i blues-traditionen. Han spillede regelmæssigt på flere klubber i New Orleans og mødtes og spillede med blues-performere som Kenny Brown, R.L. Burnside, Junior Kimbrough, John Mooney. Disse møder har haft stor indflydelse på H.P. Lange’s arbejde som du kan høre det på alle hans 9 cd-udgivelser. Alle 9 cd’er præsenterer den uslebne upolerede delta blues. 2 cd’er er blevet belønnet med danske Grammies

 

 

 

Arrangør:Baghuset Live – facebook.com/BaghusetLive

Billetter: https://billetto.dk/e/hp-lange-trio-support-band-billetter-315261?fbclid=IwAR3kYP1uqshI5M6c9dRe5tPQ0fBdQ6N5JXEDYnP6dfXJrpa83UOSUqx0wRQ

 

 

feb
24
søn
Dorado og Amati Schmitt Quintet
feb 24 kl. 15:00

Dorado og Amati Schmitt Quintet
Gypsyjazz i verdensklasse, er ingen overdrivelse. Det nærmeste man kommer en moderne udgave at Django Reinhardts musik. Den franske Gypsyjazzguitarist, violinist og vokalist Dorado Schmitt, kommer sammen med sin søn Amati Schmitt, som også betegnes som verdensklasseguitarist, og en fin rytmesektion. Dorado Schmitt kommer fra en gammel sigøjnerslægt hvor Gypsy Jazz er en integreret del af hverdagslivet, og hvor det at spille musik, er ligeså naturligt som at trække vejret. Orkestret har netop spillet i Carnegie Hall for fulde huse, en koncert der i øvrigt var arrangeret af Leonardo di Caprio. I 2017 gav de 12 koncerter i træk på den årlige Django Reinhardt festival på Birdland i New York.  Nu har vi dem så i Baghuset.

Gæster 120,- medlemmer 80,-
www.ballerupjazz.dk

feb
27
ons
Jons Kapel med venner
feb 27 kl. 19:00

Jons Kapel spiller mainstream jazz med fokus på kendte jazzstandards  fra 1920 – 1950. Kapellet består af klaver, bas, trommer, guitar, altsax, trombone og sang. Denne aften har vi besøg af vores venner fra den dygtige vokalgruppe  Wivox, som vil give  nogle numre, sammen med os.
Man vipper på foden, nynner måske med og føler sig godt underholdt, når man hører ”As Time goes by” og andre genkendelige temaer.  Der vil også være mulighed for en tur i baren og en svingom.
Så kom og hyg Jer sammen med orkesteret et par timer denne onsdag aften  –  der er gratis entré.