nov
30
tirs
Big Dipper Band
nov 30 kl. 19:30
Big Dipper Band
Bigbandet Swing Kings har meldt afbud. I stedet spiller Big Dipper Band denne hverdagsaften op med swingende danse- og julemusik i Spillestedet Baghuset. Bandet vil servere en række sprudlende og udsøgte numre af det bedste fra orkesterets store repertoire. Big Dipper Band’s dirigent er som vanligt Ole Kock Hansen og på vokalsiden vil Niels Bull med gejst, humor og entusiasme fremføre de mange skattede julenumre. Baren bestyres af et kompetent og charmerende personale. Udvalget er afstemt efter årstiden og priserne er meget publikumsvenlige.
Der vil være en beskeden entré på 20 kr.
Dørene og baren åbnes kl. 19.00 og musikken starter kl. 19.30.
HUSK Coronapasset og hvad der ellers måtte være af restriktioner på dagen.
dec
10
fre
Sweepy Swing
dec 10 kl. 20:00
Sweepy Swing

Sweepy Swing i julehumør

Der er glad og afslappende swingmusik på programmet, når Sweepy Swing går på scenen og byder på velkendte melodier i julens tegn. Fortsæt eventuelt firmajulefrokosten denne fredag aften i Spillestedet Baghuset med levende musik – eller tag konen eller kæresten og vennerne med til en hyggelig aften – med iørefaldende julemusik. Det lokale band Sweepy Swing, som har huseret i Ballerup og omegn i mange år, består af Lisbeth Sørensen som med sin charmerende sang lægger op til en varm aften i selskab med bandets øvrige musikere Bjarne Holm (trombone), Stig Deleurand (trompet), Lene Blicher Olesen (tenorsax), Jens Vagn Petersen (altsax) samt en rytmegruppe bestående af John Baage (guitar), Steen Jacobsen (bas) og Bjarne Aaberg (trommer).

FRI ENTRE

dec
11
lør
Elvis On My Mind
dec 11 kl. 20:00
Elvis On My Mind

Elvis On My Mind Christmas Show

En hyldest til The King of Rock & Roll der med et autentisk og mindeværdigt show, tilsat et par af mesterens julemelodier, følger Elvis’ karriere fra begyndelsen hos Sun Records og frem til hans alt for tidlige død i 1977.
Forsanger og frontfigur Brian Troy blev, i 2019, kåret som nr. 2 i European Elvis Championships..
Han har looket, han har stemmen og han har bevægelserne. Han bakkes op af et yderst professionelt orkester, der i flere år har prydet den danske musikscene.

DØRENE ÅBNER KLOKKEN 20.

Arrangør: facebook.com/baghusetlive