nov
22
fre
Viseaften
nov 22 kl. 19:00
Viseaften

Viseaften

Medbring egen madkurv og hyg dig i det gode selskab fra kl. 19-20. Alle drikkevarer (også kaffen) skal købes i Baghuset.

Brudholm møder friske op, og naturligvis forventer vi en enkelt ny vise med det Brunholmske “bid i” , det kan de slet ikke lade være med. Dejligt genhør med Christian, Hanne og Henrik. Vi skal høre Bitten og Marianne med lyriske viser, Fællessangene vil Bob-band stå for.

Vi får denne aften besøg af Senõr Musicante består af 3 garvede musikere med rødder i den rytmiske musik og i folkemusikken. Der spilles sange, viser, ballader og instrumentalmusik fra Latinamerika og fra Norden, det er: Jakob Kiørboe Guitar, charango og sang. Jens Albert Nielsen Guitarer, irsk bouzouki og sang. Ib Madsen Bas. Gruppen synger på dansk med egne fortolkninger, en musikalsk rejse fra Mellem- og Sydamerika over Caribien og hjem til Norden.

Tilmelding til Karen Jensen 14 dage før viseaften, mail: viseaften@gmail.com eller pr. tlf: 28 91 09 72
Entre: 35 kr. for medlemmer, 100 kr. for gæster.

www.visensvennerballerup.dk

 

nov
23
lør
Underholdningsorkestret “Classic Ballroom”
nov 23 kl. 14:00
Underholdningsorkestret "Classic Ballroom"

Kaffe, kage, dans og fællessang                                                              

Kan du lide god musik fra film, revyer og musicals og har du lyst til at synge med på gode viser fra danske revyer ledsaget at et stort orkester?  Så er eftermiddagskoncerten med Underholdningsorkestret “Classic Ballroom” i Baghuset lørdag den 30. marts fra kl. 14 – 16.30 lige noget for dig. Syng med på kendte sange og dans med til god musik.

Det 20 mand store underholdningsorkester “Classic Ballroom” rummer strygere, træ- og messingblæsere samt en rytmegruppe, så der er en bred gammeldags orkesterklang. Dirigent er Bjarne Holm og på programmet står bl.a. dansemusik i form af eviggrønne melodier samt musik fra revyer, film og operetter. Vi skal bl.a. høre og synge med på sange af Kai Normann Andersen og danse til gode melodier. Sangsolisten Lisbeth Sørensen er altid veloplagt og præsenterer musikken. Der er således gode muligheder for at motionere både stemmebånd og danseben.

Entréen på 75 kr. inkluderer kaffe eller thé og kage.  Øl, vand og vin kan købes i baren til rimelige priser

Entré:  75 kr. inkl,. kaffe og kage

Billetter købes ved indgangen

nov
24
søn
Magiba
nov 24 kl. 15:00
Magiba

Magiba
Mandolinorkesteret MAGIBA fejrer sit 40 års jubilæum med en storslået koncert.Programmet bliver en lang række af orkesterets bedste og mest populære numre gennem årene. Orkesterets faste sangsolister Lotte Walther Skyt og Søren Hansen, samt tenoren Jonathan Koppel synger velkendte temaer, akkompagneret af orkesteret.
Torben Liljeroth kan også fejre 40 års dirigentjubilæum for MAGIBA.

Entré kr. 75 – Arrangør: MAGIBA

nov
26
tirs
Big Dipper Band
nov 26 kl. 20:00
Big Dipper Band

Det er tidligere annonceret, at Swing Kings skulle spille, men da bandet er forhindret pga udefra kommende omstændigheder, har de i stedet inviteret Big Dipper Band til denne aften. Bigbandet har hjemsted i Furesø kommune, men de har også en stærk tilknytning til Ballerups musikliv, hvor de bla kunne opleves ved Ballerup Musikfest. Big Dipper Bands repertoire spænder fra velkendte bigband klassikere af arrangører som Thad Jones (Signaturen), Neal Hefti, Quincy Jones, Sammy Nestico, Bill Holman og Oliver Nelson til danske indslag af fx Niels Jørgen Steen, Peter Jensen og – ikke mindst – Ole Kock Hansen. Big Dipper Band spiller under ledelse af Ole Kock Hansen, som ud over at være mangeårig leder af DR Big Bandet også har en fornem karriere som pianist.

Baren bestyres af medlemmer af Swing Kings. Udvalget er afstemt efter årstiden og priserne er meget publikumsvenlige. Dørene og baren åbnes kl. 19.30 og musikken starter kl. 20.00. Billetter á kr. 50 sælges ved døren.

Entré 50 kr.

nov
30
lør
Mike Tramp & Band Of Brothers
nov 30 kl. 19:00
Mike Tramp & Band Of Brothers

Mike Tramp

Baghuset er stolte over igen at kunne præsenterer manden som har rejst verden tyndt, og har optrådt alle steder fra Vesterbro til Los Angeles, Tasmanien til Montreal og Jakarta til Thorshavn. Med 27 albums bag sig, kan Mike Tramp i år se tilbage på hele 42 i rockens tjeneste. og han udgav igen et nyt album d. 01.03.2019. “Stray From The Flock”

Mike Tramp siger selv at Danmark, Vesterbro og Stenløse er her han har sine sande rødder, det er her han er vokset op og fik sin første dosis rock’n’roll, Kim Larsen, Sebastian og alt det der fulgte med. Mike Tramp kalder sin musik ”Highway Rock’n’Roll”; “Det er alt det jeg har samlet op gennem mine mange rejser, fra alle mine helte og inspirationer”.

Dørene åbner kl 19:00 Entre kr. 200,-

Arrangør: facebook.com/baghusetlive

 

dec
4
ons
Mimrebanden
dec 4 kl. 19:30

Onsdagsbal med Mimrebanden
Glad musik og sang. Dans og café-hygge. Øl, vand, vin og kaffe kan købes til rimelige priser.
Entre kr. 30,- medlemmer af Ældresagen gratis.

dec
6
fre
Lady Marmelade Band
dec 6 kl. 20:00
Lady Marmelade Band

Lady Marmalade Band i julehumør

Fortsæt eventuelt firmajulefrokosten fredag den 6. december i Spillestedet Baghuset med livemusik – eller tag konen eller kæresten og vennerne med til en fornøjelig aften – med dansevenlig, iørefaldende pop, rock, funk og disco musik. Noget for enhver smag indenfor denne genre. Et af Ballerups knaldhamrende gode pop- og rockbands – Lady Marmalade Band, spiller denne aften op til et brag af musikalsk livsglæde i anledning af den forestående jul. Det lokale band, som har huseret i Ballerup og omegn i mange år, består af Liana Wolfsberg som med sin energiske sang lægger op til en varm aften i selskab med bandets øvrige musikere Søren Thomsen på trompet og Jørgen Skytte Jensen på tenorsax, samt en rytmegruppe bestående af Iain Schmidt (guitar), Steen Lydeking Andersen (keyboard), Ivan Tønder (bas) og Bjarne Aaberg (trommer). Hvis I planlægger at komme forbi Spillestedet Baghuset og svinge ørerne efter jeres julefrokost, kan I reservere bord på LadyMarmaladeBand@gmail.com. Baren vil være velforsynet med øl, vin og vand til rimelige priser. Glæd dig til en uforglemmelig aften i Baghuset.

dec
8
søn
Doghouse Cats
dec 8 kl. 15:00
Doghouse Cats

Doghouse Cats

Doghouse Cats er et 6-mands jump and jive orkester der spiller musik fra 40’erne og 50’erne. De har med hatten på skrå og blankpolerede sko skabt et band der virkelig appellerer til dansefødderne. Doghouse Cats spiller numre som, “In The Mood”, “Shake Rattle and Roll”, “Just a gigolo”, “Jump Jive Ain Wail” og mange flere. Med spilleglæde der kan mærkes langt ud i lokalet har Doghouse Cats allerede haft stor succes hos publikum.
Entre: 120kr. for gæster /80kr. for medlemmer.
www.ballerupjazz.dk

dec
13
fre
Ølsmagning og Musikalsk Show
dec 13 kl. 19:00
Ølsmagning og Musikalsk Show

Vi gentager succen fra 2018 og præsenterer igen i år Juleøl smagning med fantastiske Carsten Bertelsen og musikalsk show med legendariske Søren Rislund & Brødrene Damp

– Carsten Bertelsen vil med sit sædvanlig nærvær og vid, præsenterer og give smagning på 8 dejlige juleøl anno 2019. Blandet med anekdoter fra nær og fjern og lidt snacks , vil øllet kunne glide let ned. Alle de smagte øl vil i samarbejde med Skjold Burne Ballerup kunne købes på stedet , eller til senere levering.

-Søren Rislund og Brødrene Damp (Øyvind Ougaard og Kalle Mathiesen) Aldrig før har latteren runget så kraftigt i Baghuset, som den vil det denne aften, hvor Brdr. Damp simpelt hen vil “vælte huset” med stor musikalitet – krydret med nye og gamle vitser fra Søren Rislund, der på vanlig afslappet facon vil kæde showets mange løse ender sammen til en helhed, der vil efterlade publikum totalt udmattet af grin. Stort set ikke nogen musikstil, vil gå ramt forbi – fra Bethoven til Rolling Stones – med Søren Rislund som en fyldig Mick Jagger. Øyvind Ougaard på harmonikaen, så man skulle tro, der var et fuldt bemandet orkester på scenen, og trommeslager Kalle Mathiesen vil give stort baghjul til Animal fra Muppet Show med hjortegevir, boremaskine, piskeris og fluesmækker som hjælpemidler.

Arrangør: facebook.com/baghusetlive