feb
1
lør
Gaskapellet
feb 1 kl. 20:00
Gaskapellet

Gaskapellet
Gaskapellet er et energisk, røgfyldt og medrivende Gasolin tribute band fra Sjælland, som med masser af energi, sjov og masser af ballade går på scenen og fyrer en masse corny Dansemusik hits af fra de glade Gas 70’ere,
De drøner derudaf, på en sommerdag, over Langebro, sammen med Inga, Katinka og smukke Charley på sin Harley, ned af Rabalderstrædet. Kort sagt:
Gasolin` spiller ikke mere, men det gør vi, Gør det noget?
Arr: Rock Live
Entré 120 kr. for gæster /100 kr. for medlemmer.

https://www.facebook.com/groups/458688360982566/?fref=ts

feb
5
ons
Mimrebanden
feb 5 kl. 19:30

Onsdagsbal med Mimrebanden
Glad musik og sang. Dans og café-hygge. Øl, vand, vin og kaffe kan købes til rimelige priser.
Entre kr. 30,- medlemmer af Ældresagen gratis.

feb
8
lør
Sticky Fingers
feb 8 kl. 20:00
Sticky Fingers

Sticky Fingers – Rolling Stones tribute
I mere end 50 år har Rolling Stones været ”the greatest rock’n’roll band in the world”, og der er stadig udsolgt til alle koncerter med verdens største rockband. Er du enig men kan mestrene ikke selv til lige dit arrangement, så fortvivl ikke. Du kan stadig komme helt tæt på musikken af Rolling Stones med måske Danmarks bedste Rolling Stones Tribute orkester: Sticky Fingers
Entre 150 kr. Billetter på Billetto.dk – Arrangør: BaghusetLive

Arrangør: facebook.com/baghusetlive

 

feb
21
fre
Norbert Susemihl`s Joyful Gumbo
feb 21 kl. 20:00
Norbert Susemihl`s Joyful Gumbo

Norbert Susemihl`s Joyful Gumbo
Traditionel jazz, Ragtime, Gospel og Rhytm & Blues med endnu et godt Ballerup Jazzklub-bekendtskab. Det er musik hentet fra de bedste af ”de gamle”: King Oliver, Armstrong, Sidney Bechet, Jelly Roll Morton, Bunk Johnson, George Lewis, Fats Domino med flere. Hot og swingende New Orleans Jazz.
Gæster 120 kr. medlemmer 80 kr.
www.ballerupjazz.dk

feb
22
lør
Mere Monitor café
feb 22 kl. 19:00
Mere Monitor café

Mere Monitor Cafe
Mere Monitor café, hvor man kan høre noget af det bedste musik fra vores fantastske talentmasse.
Fri Entre – arr. Mere Monitor

feb
27
tors
Jons Kapel
feb 27 kl. 19:30
Jons Kapel

Jons Kapel
Jons Kapel spiller mainstream jazz med fokus på kendte jazzstandards fra 1920 – 1950. Kapellet består af klaver, bas, trommer, guitar, altsax, trombone og sang. Denne aften har vi besøg af vores venner fra den dygtige vokalgruppe Wivox, som vil give nogle numre, sammen med os.
Man vipper på foden, nynner måske med og føler sig godt underholdt, når man hører ”As Time goes by” og andre genkendelige temaer. Der vil også være mulighed for en tur i baren og en svingom. Så kom og hyg Jer sammen med orkesteret et par timer denne onsdag aften –

der er gratis entré.

feb
28
fre
Viseaften
feb 28 kl. 19:00
Viseaften

Viseaften
Vi har denne aften inviteret John Nørgaard fra Århus. Hans solo-optræden bygger i høj grad på det humoristiske syn på tilværelsen. Sangene krydres med sjove anekdoter og fortællinger fra et langt liv på den musikalske landevej. Han har optrådt lige fra skumle vestjyske beværtninger til åbningen af Århus Musikhus med Dronning Magrethe foran sig på første række.Derudover skal vi høre Hanne og John, BOB Band står for fællessangene. Vi ses til en glad aften i Baghuset.
Tilmelding til Karen Jensen 14 dage før viseaften,
mail: viseaften@gmail.com eller pr. tlf: 28 91 09 72
Entre: 35 kr. for medlemmer, 100 kr. for gæster.

www.visensvennerballerup.dk

 

mar
13
fre
Bamse Madsen Band
mar 13 kl. 20:00
Bamse Madsen Band

BamseMadsen Band – er en hyldest til Bamse. Det er musik alle kan glæde sig over, og som de fleste kan huske og synge med på. Glæd dig til en koncert med BamseMadsen Band. “Det er næsten, som at være der i virkeligheden.”
Helge synger og lyder som Bamse, og mange mener også, han ligner ham, og med en flok rutinerede musikere i bandet, har det, der startede lidt for sjovt, vist sig at være større, end nogen havde drømt om.

DØRENE ÅBNER KL 20:00 Entre Kr. 175

Arrangør: facebook.com/baghusetlive

 

apr
3
fre
Napoleon Solo + support Dub Healers
apr 3 kl. 20:00
Napoleon Solo + support Dub Healers

Napoleon Solo

De danske ska-veteraner, som i år kan fejre 35 års jubilæum, indtager denne aften Baghuset . Napoleon Solo byder som sædvanligt på et solidt mix af ska, reggae, rock steady og soul, inden de drager mod “This is Ska Festival” i Tyskland.
Det var i sommeren 1984, at bandet blev dannet med rødder i britisk 2-Tone, jamaicansk ska og amerikansk soul. Bandet tog navnet Napoleon Solo – opkaldt efter hovedpersonen i den amerikanske tv-serie The Man from UNCLE. 2-Tone-genren er en uptempo udgave af den langsommere jamaicanske ska og var i disse år blevet kendt gennem britiske bands som Bad Manners, The Beat, The Specials, Selecter ogMadness.
https://youtu.be/n6vy3hhr3OM

SUPPORT: Dub Healers
Into the Dub…
Svingende rytmer, dybe meditative basslines, trippede dub effekter.
Viben fra et groovy live band kombineret med en spillestil der imiterer studioarbejdet fra nogen af Dub-mestrene gennem tiderne. Dét er hvad du får når du går til en Dub Healers koncert. Et rent og positivt budskab leveret med kærlighed. Se Dub Healers live her!: https://www.youtube.com/watch?v=eKn8OR9572M&list=PLA959HsiLORmeVMf8LddqQg4s8aS

DØRENE ÅBNER KLOKKEN 20.

Arrangør: facebook.com/baghusetlive

 

maj
2
lør
Lune Carlsen + Support Time Out
maj 2 kl. 20:00
Lune Carlsen + Support Time Out

Lune Carlsen + Support Time Out

Måske Danmarks bedste Kim Larsen Kopi er tilbage i Baghuset 2020

Jan Carlsen er en mand der altid har, og altid vil beundre den folkekære Kim Larsen. Ikke nødvendigvis for alt hvad han gør – men for det han er! Hans tekster og melodier har altid ligget tæt på Jans hjerte. Man kan, hvis man kender ham, umuligt have undgået at høre hans utallige imitationer af Kim Larsen

Support Band før koncerten

DØRENE ÅBNER KLOKKEN 20.

Arrangør: facebook.com/baghusetlive