dec
6
søn
JAZZ – Paul harrison Band (UK/DK)
dec 6 kl. 15:00
JAZZ - Paul harrison Band (UK/DK)

Paul Harrison Band (UK/DK)

På en sommerdag for snart 20 år siden stod der en ung engelsk klarinettist og spillede i gården ved Baghuset. Det lød ikke så tosset. Da han blev spurgt, hvor længe han regnede med at blive i Danmark, kastede han et blik på en ung kvinde i nærheden, og sagde, på engelsk, som han stadig foretrækker det: Forhåbentlig resten af mit liv.
Sådan skrev vi, da Paul besøgte os i forbindelse med sit 20-års jubilæum som kapelmester i 2018. Det ser sådan ud, og det er vi mange i det traditionelle jazzmiljø, som er glade for.
Denne gang har vi så lavet en aftale med ham og hans manager om at spille til vores julefrokost. Det kan vi ikke ønske os bedre. Høj musikalsk kvalitet og udadvendt sceneoptræden. Revival, traditionel, dixieland, swing, New Orleans, ragtime, og da det nu snart er jul, også nogle af de klassiske julenumre. Og denne gang med sangerinde. Det bliver det ikke dårligere af.
Det bliver fra ”hold på hat og briller” til ren nydelse.

Gæster 120 kr. medlemmer 80 kr.
www.ballerupjazz.dk

dec
12
lør
Elvis On My Mind Christmas Show
dec 12 kl. 20:00
Elvis On My Mind Christmas Show

Elvis On My Mind Christmas Show

En hyldest til The King of Rock & Roll der med et autentisk og mindeværdigt show, tilsat et par af mesterens julemelodier, følger Elvis’ karriere fra begyndelsen hos Sun Records og frem til hans alt for tidlige død i 1977.
Forsanger og frontfigur Brian Troy blev, i 2019, kåret som nr. 2 i European Elvis Championships..
Han har looket, han har stemmen og han har bevægelserne. Han bakkes op af et yderst professionelt orkester, der i flere år har prydet den danske musikscene.

DØRENE ÅBNER KLOKKEN 20.

Arrangør: facebook.com/baghusetlive