mar
22
fre
Viseaften
mar 22 kl. 20:00
Viseaften

Viseaften
Mads Westfall og Lars Grand, som er 2/3 af trioen Halfdanskerne, kommer igen til Baghuset. De har et stort overblik over den poetiske danske sangskat og historierne bag, en stærk fornemmelse for, hvilke sange de kan gøre relevante og aktuelle i nye, gennemarbejdede versioner, og en usædvanlig evne til at formidle kulturarven på en morsom, nærværende og underholdende måde. Det hele serveres af de flotte, velklædte fyre med smukke, akustiske instrumenter, som fyrer den af på scenen og akkompagnerer de personlige og vellydende vokale fortolkninger.
Tilmelding til Karen Jensen 14 dage før viseaften, mail: viseaften@gmail.com eller pr. tlf: 28 91 09 72
Entre: 35 kr. for medlemmer, 100 kr. for gæster.

www.visensvennerballerup.dk

 

mar
23
lør
ARBA Revival band – UDSOLGT
mar 23 kl. 19:00
ARBA Revival band - UDSOLGT

ARBA Revival Band
ARBA Revival Band elsker også de svenske forbilleder og spiller hele perlerækken af de uforglemmelige abba klassikere. Med de 4 velkendte frontfigurer og et velspillende backingorkester i originale 70´er kostumer kommer ARBA Revial Bands musik og show forførende tæt på den ægte vare.
Arrangør: facebook.com/baghusetlive
UDSOLGT

 

mar
29
fre
Wonderbra
mar 29 kl. 20:00
Wonderbra

Wonderbra
Wonderbra inviterer til forårskoncert med præsentation af mange nye numre og to sangere. Repertoiret er swing, jazz, pop og stille ballader.
Entre kr. 50,-
(Wonderbras Venner og studerende kr. 30)

mar
30
lør
Underholdningsorkestret “Classic Ballroom”
mar 30 kl. 14:00
Underholdningsorkestret "Classic Ballroom"

Kaffe, kage, dans og fællessang                                                              

Kan du lide god musik fra film, revyer og musicals og har du lyst til at synge med på gode viser fra danske revyer ledsaget at et stort orkester?  Så er eftermiddagskoncerten med Underholdningsorkestret “Classic Ballroom” i Baghuset lørdag den 30. marts fra kl. 14 – 16.30 lige noget for dig. Syng med på kendte sange og dans med til god musik.

Det 20 mand store underholdningsorkester “Classic Ballroom” rummer strygere, træ- og messingblæsere samt en rytmegruppe, så der er en bred gammeldags orkesterklang. Dirigent er Bjarne Holm og på programmet står bl.a. dansemusik i form af eviggrønne melodier samt musik fra revyer, film og operetter. Vi skal bl.a. høre og synge med på sange af Kai Normann Andersen og danse til gode melodier. Sangsolisten Lisbeth Sørensen er altid veloplagt og præsenterer musikken. Der er således gode muligheder for at motionere både stemmebånd og danseben.

Entréen på 75 kr. inkluderer kaffe eller thé og kage.  Øl, vand og vin kan købes i baren til rimelige priser

Entré:  75 kr. inkl,. kaffe og kage

Billetter købes ved indgangen

mar
31
søn
Magiba
mar 31 kl. 15:00
Magiba

Magiba
MAGIBA inviterer atter til en afvekslende mandolinkoncert.
Der spilles populære stykker fra musical, opera og operette, og vores sangsolister Lotte Walther Skyt og Søren Hansen lægger stemmer til de velkendte numre.
Ind imellem spiller orkesteret også musik fra Japan og Rusland, og videre i programmet kommer en Paso-doble og en tango. Endelig vil nogle friske marcher, med sikkerhed kunne genkendes af publikum. I baren vil der som sædvanligt være kaffe og hjemmebagte kager samt øl og vand.
Entré: 50 kr.

apr
3
ons
Mimrebanden
apr 3 kl. 19:30

Onsdagsbal med Mimrebanden
Glad musik og sang. Dans og café-hygge. Øl, vand, vin og kaffe kan købes til rimelige priser.
Entre kr. 30,- medlemmer af Ældresagen gratis.

apr
5
fre
Lasse Boogie Jensen Trio
apr 5 kl. 20:00
Lasse Boogie Jensen Trio

Lasse Boogie Jensen Trio.
Flere har tidligere oplevet Lasse ”Boogie” Jensen og hans sprudlende klavermusik. Gennem de seneste 10 år har Lasse turneret i Europa med autentisk boogie-woogie, hvor han har spillet sammen med genrens bedste pianister.
Nu har Lasse dannet en trio sammen med Emil Mathiasen på kontrabas og Jeppe Bredahl på trommer. De 3 musikere har lært hinanden at kende gennem studierne på konservatoriet i Odense og spillede for ikke så længe siden deres debutkoncert med stor succes.

Gæster 120,- medlemmer 80,-
www.ballerupjazz.dk

apr
6
lør
Double Dizzy+ Monsters of Rock
apr 6 kl. 20:00
Double Dizzy+ Monsters of Rock

Double Dizzy – Dizzy Miss Lizzy Cover + Monster of Rock
Dizzy Mizz Lizzy er bandet ALLE elsker at elske. Deres sange er tæt på udødelige og der bliver fælles skrål på numre som ”Silverflame”, ”Love is a losers game”, ”Waterline”, ”Rotator”, den nyere ”Forward in reverse” og mange mange flere….
Faktisk var et af de første gigs Dizzy Mizz Lizzy havde helt tilbage i starten af 90’erne netop i Baghuset, Ballerup, da de dengang var support for de lokale Hard Rockers AMAZON! Lidt før Tim Christensen & Co. brød igennem lydmuren og blev DK’s Rock Darlings!
MONSTERS OF ROCK JAM
Behøver vi sige noget….?! De har væltet Baghuset mange gange og de gør det nok igen. Vores alle sammens husorkester – MONSTERS OF ROCK JAM.
Igen kommer MONSTRENE og fyrer den af i bredstående og med masser af attitude – lige som det skal være og ligesom vi elsker det. Der plejer at være noget Kiss, Iron Maiden, AC/DC, Ozzy, Metallica og meget meget mere.
Arr: Rock Live

https://www.facebook.com/groups/458688360982566/?fref=ts

apr
12
fre
Mere Monitor café
apr 12 kl. 20:00
Mere Monitor café

Fredag den 12. april kl. 20.00
Mere Monitor Cafe
Mere Monitor café, hvor man kan høre noget af det bedste musik fra vores fantastske talentmasse. Denne gang kan du opleve det fantastiske M.A.S.K med deres karismatiske kvindelige forsanger IK. De spiller progresiv rock, og forstår virkelig at komme ud over scenekanten. Vi præsenterer også Kle & Aneesh, 2 unge dygtige rappere, Hole In The Article, med eksperimenterende rock. Desuden kommer Saxe, der netop har udgivet en fantastisk popsingle. Fra sidste sæson får vi besøg af VBT, den unge energiske Ballerup rapper.
Fri Entre – arr. Mere Monitor

apr
27
lør
Midnight Blues + support Crossroads
apr 27 kl. 19:00
Midnight Blues + support Crossroads

Midnight Blues + support Crossroads
Vi gentager succsen og præsenterer Midnight Blues 2019
Boogie blues / Rock med garanti for total gang I den…!!!!!
Bandet har i årenes løb haft æren af at være support og special guest for bands som Deep Purple, Bryan Adams, Thin Lizzy og Status Quo for at nævne nogle af de mange store bands, som drengene har turneret med.
Crossroads
et tribute-band for Blues og rock legenden Eric Clapton.
Passion og begejstring for Eric Claptons musikalske univers har givet inspiration og spillelyst til de 3 sjællandske gutter, som i over 10 år flittigt har suget næring fra den næsten uudtømmelige kilde af musik fra EC’s 50 årige lange karriere.
Billetter af 150,- på Billetto.dk

Arrangør: facebook.com/baghusetlive