Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Vanisha Gould & Chris Andersens European Quartet

7 april 15:00

Chris Andersen European Quartet med den amerikanske sangerinde Vanisha Gould er helt nye og spændende navne i Ballerup Jazzklub. Deres musik er fra den amerikanske sangskat inspireret af Billie Holiday, Ella Fitzgerald og Nina Simone.

Vanisha Gould har optrådt på forskellige scener i New York og San Fransisco. Hendes sangstil er inspireret af de store amerikanske jazzdivaer, hvilket kan høres både i hendes stemme og i hendes kompositioner. Uden for USA har hun blandt andet optrådt i Danmark, Norge og Letland.

Den dansk-amerikanske trommeslager og orkesterleder Christopher Andersen har i Danmark spillet med blandt andre saxofonisten Jacob Dinesen, trompetisten Bjørn Ingelstam og sangeren Bobo Moreno. I 2019 spillede han en række koncerter med Vanisha under Copenhagen Jazzfestival. Saxofonisten og klarinettisten Andreas Toftemarks lyd er intens og rund, og den afspejler tydeligt de mange år, han har brugt på at lytte til jazzens saxofonmestre Charlie Parker, John Coltrane og Lester Young. I 2023 modtog Andreas Bent Jædig prisen. Pianisten og komponisten Rasmus Sørensen har turneret i bl. a. Canada, Frankrig, Holland, Italien, England og Litauen. Hans trio spillede på Copenhagen jazzfestival 2023. Bassisten Mathias Højgaard Jensen har spillet både i New York, Sverige og Tyskland.

Så kom og hør et nyt, spændende og ”ungt” orkester.

Line Up:
Chris Andersen (DK/US): trommer /
Vanisha Gould (US): vocal /
Andreas Toftemark (DK): saxofon /
Rasmus Sørensen (DK): piano /
Mathias Højgaard Jensen (DK) bas

100,- – 150,- Entrè: 100,- for medlemmer / Gæster: 150,-

5056 9349

Se Arrangør hjemmeside

Sct. Jacobsvej, 1C
Ballerup, 2750 Danmark
+ Google Maps
Se Sted hjemmeside